Biorezonanta

header

Procesul Biorezonantei

Cum functioneaza?

Organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice foarte slabe care sunt numite “armonice”, specifice unui corp sanatos. Cand ne imbolnavim sau un organ incepe sa nu mai functioneze la capacitate maxima, apar noi oscilatii, patalogice, depasind frecventa din intervalul biologic. In cazul in care organismul nu poate readuce echilibrul dintre fiziologic si patologic, boala va progresa. Asadar, biorezonanta are proprietatea de a marca toti parametrii la care se afla corpul pacientului, transmitandu-se pe ecranul aparatului si afisandu-se in termeni medicali posibilele diagnostice.

 

In cat timp? Cum?

Nu va putem spune cat timp dureaza efectuarea temeinica a unui tratament pentru a ajunge la rezultatul dorit, deoarece fiecare este personalizat in functie problemele existente si energia fiecarui pacient. Astfel, dupa o sedinta de diagnoza, medicul specialist va fi cel care va lua deciziile asupra duratei si intensitatii tratamentului.

Recomandarea noastra este ca inaintea sedintei cu aproximativ 8 ore ore sa nu mancati, sa nu luati medicamente sau sa folositi produse cosmetice.

 

Cum decurge o sedinta de diagnoza?

Pentru evaluarea generala a organismului este nevoie de o singura sedinta, iar rezultatele apar pe loc. Daca va sperie ideea venirii pentru diagnoza, acum este timpul sa aflati ca nu aveti motive de ingrijorare. Iata cum decurge procesul: Pacientul sta fata in fata cu examinatorul care efectueaza masuratori cu ajutorul unui electrod, sub forma unui creion, prin atingeri repetate in anumite zone, direct pe piele, corespunzatoare meridianelor de acupunctura. In mana stanga, pacientul tine o piesa metalica ce este contectata la aparat pe tot parcursul examinarii.

 

Cum se procedeaza in cazul copiilor sau in cazul situatiilor speciale?

Tehonologia moderna are solutii pentru orice problema. Daca vor fi pacienti cu nevoi speciale sau copii care nu vor tine piesa metalica, se vor folosi electrozi auto-adezivi, de unica folosinta, care vor indeplini intocmai sarcinile.

 

Cum decurge o sedinta de terapie?

Pacientul sta cu talpile pe tablitele metalice conectate la aparat. In ambele maini tine cate un cilindru metalic conectat si acesta la aparatul de biorezonanta.

 

De ce biorezonanta?

Terapia prin biorezonanta este metoda ce permite tratarea afectiunilor fara tratament medicamentos. Aceasta preia semnalele produse de organism fara a folosi stimularea electrica. Daca sunteti satui de drumurile facute la medicii specialisti, seturile de analize efectuate, medicamentele luate, timpul si banii pierduti, este momentul sa veniti la sedinta de diagnoza prin biorezonanta. De asemenea, biorezonanta detecteaza si trateaza cauzele bolii, nu doar afectiunea.

 

Cine nu poate participa la astfel de sedinte?

Cei care nu pot participa la sedintele cu biorezonanta sunt copiii sub 3 ani, femeile gravide sau in perioada menstruatiei, persoanele cu stimulator cardiac sau cele ce au tije metalice.

Rezultate