Interfata Fizico-Eterica: Urmatoarea mare descoperire in cadrul evolutiei medicinei vibrationale

Interfata Fizico-Eterica: Urmatoarea mare descoperire in cadrul evolutiei medicinei vibrationale
0 02/04/2015
Dupa cum am mai discutat, exista numeroase dovezi care sugereaza ca exista un model energetic holografic asociat corpului fizic.

Acest corp eteric este un corp care arata aproape similar cu corpul fizic, peste care este suprapus. In cadrul hartii energetice eterice se petrece un transport informational care ghideaza cresterea structurii fizice a corpului. Este vorba despre informatiile in legatura cu modul in care fatul aflat in crestere se va dezvolta in uter si, de asemenea, despre datele structurale de crestere si refacere a organismului adult, in cazul in care acesta ar fi supus vatamarii sau bolii. Aceasta structura energetica functioneaza in consonanta cu mecanismele celulare genetice asupra carora biologia moleculara a tot insistat in ultimele opt decenii de cercetare medicala. Corpul fizic este atat de puternic conectat energetic si atat de dependent de corpul eteric in ceea ce priveste dezvoltarea si evolutia celulara, incat corpul fizic nu ar putea exista fara corpul eteric. Daca se petrec modificari la nivelul corpului eteric, boala fizica va urma curand. Multe boli incep mai intai la nivelul corpului eteric si abia mai tarziu se manifesta in corpul fizic sub forma disfunctiilor organice.
Corpul eteric este, de fapt, un corp de etherealmaterie. Materia din care acesta este compus de numeste materie eterica sau materie subtila -aceasta este substanta din care sunt compuse corpurile noastre energetice superioare. Termenul cel mai folosit, atunci cand ne referim la tipurile de materie asociate structurilor noastre energetice superioare, este materia subtila. Singura diferenta intre corpul eteric si aceste corpuri superioare tine de caracteristicile de frecventa. Aceste corpuri superioare nu pot fi vazute din simplul motiv ca tehnologiile care fac aceste energii vizibile cu ochiul liber se afla in stadiul de dezvoltare. Lumea radioului si cea a astronomiei cu raze X reprezentau si ele un univers nevazut pana cand au fost concepute tehnologiile potrivite care le-au adaptat simturilor noastre.
Corpul eteric nu este complet separat de sistemul fizic cu care interactioneaza. Exista canale de schimb energetic specifice care permit energiei informationale sa treaca de la un sistem la altul (de la un corp la altul). Cu toate ca nu s-a stiut si nu s-a discutat despre aceste canale in lumea stiintifica occidentala pana de curand, s-a scris mult despre aceste sisteme in literatura ezoterica orientala. Un sistem care a fost de curand cercetat de stiinta occidentala este sistemul de meridiane de acupunctura. Voi reveni cu informatii despre cum a fost acceptata acupunctura in lumea medicala occidentala (careia ne aliniem si noi) si despre cum au evoluat lucrurile mai departe…

 

Posted in Blog